Neden İzo Tuğla?

Neden İzo Tuğla?

Son zamanlarda İZO TUĞLA kullanımı arttı, bunun nedeni evlerde ve ofislerde konfor ve güvenin aranmasıdır. İZO TUĞLALARIN temel tercih nedeni ses ve ısı izolasyonu sağlamasıdır. Isı İzolasyonu açısından İZO TUĞLALAR  rakiplerine ciddi fark atmaktadır. İZO TUĞLALAR neden Isı İzolasyonu açısından mükemmeldirler.         


DÜŞEY DERZDE HARÇ KULLANILAMAZ

YÜKSEL İZO TUĞLA'lar lamba-zıvanaları sayesinde birbirlerine tam kenetlenirler ve düşey derzlerde harç kullanmaya gerek kalmaz. Böylece ısı kaybına sebep olacak "ısı köprüleri" ortadan kalkar. Ayrıca harç tassarrufu sağlanmış olur.


İZO TUĞLALARDAKİ DELİK ALANLARI 6cm2'yi GEÇMEZ

YÜKSEL İZO TUĞLA'larda delik alanları 6 cm2'yi geçmeyecek şekilde tasarlanmıştır. 6 cm2≤ delik alanının önemi: Durgun havanın oluşturulduğu optimum ölçüdür.


GÖZENEKLİ HAFİF YAPI

YÜKSEL İZO TUĞLA'ların yapısında oluşturulabilecek gözenekli ve hafif yapı, durgun havanın hapsedilmesini Isı İletkenlik Katsayısı'nın daha iyi olasını sağlar


DELİKLERİN ŞAŞIRTMALI DİZİLİŞİ İSE ISI YOLUNU UZATIR

YÜKSEL İZO TUĞLA'ların duvar genişliğindeki deliklerin dizaynı şaşırtmalı olarak tasarlanmıştır. Bu sayede ısının izleyeceği yol uzamış, ısının taşınımı zorlaşmış olur ve daha iyi bir ısı konforu sağlamıştır.


YATAY DERZLERDE ISI KÖPRÜSÜ OLMAZ

YÜKSEL İZO TUĞLA'ların delik alanları küçük olduğu için harç düşmez. Yatay derzleri tuğla üzerinde iki sıra yaparak arada boşluk bırakma imkanı vardır. Bu sayede, yatay derzlerde ısı köprüsü ortadan kaldırılmış olur.


ISI DEPOLAMA

YÜKSEL İZO TUĞLA tamamen kilden imal edilmiştir. Kil, doğal yapısı sayesinde ısı depolama özelliğine sahiptir. Tuğlalar, gündüz güneşten veya gece ısı vericiler çalışırken bünyelerine aldıkları enerjiyi ısı kaynağı kesilince yavaş yavaş içlerinde tuttukları ısıyı geri verirler. Böylece insan vücuduna en uyumlu, sağlıklı, konforlu bir ortam yaratır.

SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN

Bizi sosyal medya üzerinden takip edebilir, en güncel haberleri sosyal ağlarımız üzerinden ilk öğrenen siz olabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

+90 236 313 16 04
+90 236 313 88 88
+90 533 659 67 47
+90 236 313 98 03

YÜKSEL TUĞLA KİREMİT

1976 Yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kurulan YÜKSEL TOPRAK SANAYİ ve TİC.A.Ş. Türkiye’de tuğla ve kiremit sektörünün öncü firmalarından birisi olmuştur.

Fabrikamız 70.000 m2’ alanda üretimine devam etmektedir.Bir adet Tünel Fırın ve bir adet Hoffman fırın ile dört mevsim üretim yapabilmekte , müşterilerinin ihtiyacını her an karşılayabilmektedir.

Okumaya devam edin Yukarı Çık